Romanian  English  Francais  Deutch  Espanol  Italian  Greek          login

avantaje case din lemn:

Structurile de lemn propuse pentru noi au o rezistență termica mare, costurile de încălzire (sau racire) o casă pe structura de lemn sunt de 5 ori mai mici decât cele pentru încălzirea (sau racirea) aceleasi case facute pe caramida. Asta înseamnă că proprietarul unei case pe structura de lemn (asa cum o propunem noi) plătește doar 20% din pretul pe care il plătește de la vecinul care deține aceeași casă pe caramida. 

In general constructorii vorbesc de suprafata construita desfasurata, ceea ce este si normal, ei construind aceasta suprafata. Sistemul constructiv propus de noi, pentru aceiasi suprafata construita desfasurat are o suprafata utila cu 15% mai mare decat a unei case de caramida.

Sistemul constructiv propus de noi este cel mai rezistent la cutremure.


Moldsilva Suceava

 

 

S.C. Moldsilva S.A. este singura companie din România care este afiliată la NAHB (Asociația Națională a Constructorilor de case) din Statele Unite ale Americii, membru extern. Este cea mai mare asociație de acest fel din lume, iar membrii acesteia au acces la literatura relevantă. Prima versiune a standardului APROCOR a luat naștere cu Moldsilva.

Moldsilva Suceava

 

 

       Suntem certificați conform standardelor de calitate BS EN ISO 9001/2000 de către registratorii AJA din Regatul Unit UK acreditarea UKAS în 2006. Acest lucru ne-a ajutat să lucrăm la standardele europene în proiectarea fabricii și la fața locului.

 

 

 

Suntem membri APROCOR și autorizați ai APROCOR ca o companie care promovează dreptul tehnologiei pentru a obține cele mai bune rezultate ale structurilor din lemn (100% compatibile cu cele din Europa de Vest). De asemenea, avem capacitatea de a pune în practică această tehnologie și de a ne asuma responsabilitatea de a menține o calitate consecventă și în conformitate cu standardul APROCOR.