Romanian  English  Francais  Deutch  Espanol  Italian  Greek          login

avantaje case din lemn:

Structurile de lemn propuse pentru noi au o rezistență termica mare, costurile de încălzire (sau racire) o casă pe structura de lemn sunt de 5 ori mai mici decât cele pentru încălzirea (sau racirea) aceleasi case facute pe caramida. Asta înseamnă că proprietarul unei case pe structura de lemn (asa cum o propunem noi) plătește doar 20% din pretul pe care il plătește de la vecinul care deține aceeași casă pe caramida. 

In general constructorii vorbesc de suprafata construita desfasurata, ceea ce este si normal, ei construind aceasta suprafata. Sistemul constructiv propus de noi, pentru aceiasi suprafata construita desfasurat are o suprafata utila cu 15% mai mare decat a unei case de caramida.

Sistemul constructiv propus de noi este cel mai rezistent la cutremure.


Moldsilva Suceava    Experienta noastra de peste 24 ani in prelucrarea lemnului, fabricarea si asamblarea de structuri de case, a inceput sa fie suficient de mare pentru a ne permite sa concuram de la egal la egal cu cele mai puternice firme din domeniu, din Europa.
   Prezenta noastra in 12 tari din Uniunea Europeana demonstraza caracterul international al societatii nostre si faptul ca standardul folosit este 100% compatibil cu toate standardele CE. Ne preocupa constant imbunatatirea calitatii vietii prin folosirea de materiale ecologice in constructiile realizate de noi si putem sa oferim solutii pentru orice tip de cerere.
   Punem un mare accent pe calitatea caselor noastre dar tinem raportul calitate/ pret la un nivel competitiv, accesibil oricarei familii.

Mihai Steiciuc
PDG

Moldsilva Suceava

Iuliana Stoica, director general Moldsilva

Moldsilva Suceava

colectiv administrativ Moldsilva


Adresa: Str. Marasesti 7A Cod 720176, Suceava, Romania
Telefon: 0040 230 520237
Fax:0040 230 217459
E-mail: moldsilva@gmail.com
Website:    www.moldsilva.ro


* Pentru a putea fi contactati, va rugam sa completati adresa de email.